امروز : چهارشنبه ۵ مهر ۱۴۰۲

زراعت پیاز و کیفیت غده پیاز – قسمت اول

زراعت پیاز و کیفیت غده پیاز - قسمت اول 1

تاریخ انتشار : 12 اسفند 1401

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 321 بازدید

 

 

کاربرد تیوسولفات پتاسیم در زراعت پیاز موجب بهبودی در کیفیت غده و افزایش عملکرد آن می شود.

پست های مرتبط

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت سوم 2

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت سوم

تاریخ انتشار : 31 شهریور 1402

دیدگـاه : ۰

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت دوم 3

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت دوم

تاریخ انتشار : 31 شهریور 1402

دیدگـاه : ۰

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت اول 4

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت اول

تاریخ انتشار : 31 شهریور 1402

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Rating*