روش های درشت کردن میوه فلفل دلمه ای

فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۴/۹/۱۹ ۱۷:۰۵:۱۵ (1015 بار خوانده شده)

روش های درشت کردن میوه فلفل دلمه ای

بوته فلفل دلمه ای پس از دوره رویشی و شروع گلدهی به مرحله تشکیل میوه می رسد و رسیدن میوه فلفل دلمه های شامل مراحل  افزایش اندازه ، افزایش وزن و در نهایت بهبود کیفیت  میوه می باشد.



میوه فلفل دلمه ای بلافاصله بعد از تشکیل شدن به سرعت مرحله افزایش اندازه میوه را شروع می کند. در این مرحله هرگونه ضعف در فعالیت فتوسنتز ، ضعف در فعالیت ریشه می تواند منجر به کاهش اندازه میوه گردد.

فراهم بودن محیط مناسب از نظر  اب ، مواد الی و تامین بیش از 12 عنصر غذایی برای فعالیت ریشه در خاک  اهمیت زیادی دارد . مصرف کود مرغی اصلاح و غنی شده ارگومیکس یا منیورکینگ می تواند محیط مناسب از نظر ماده الی و 12 عنصر غذایی برای ریشه بوته فلفل دلمه ای فراهم نماید.

 مصرف کود های شیمیایی سوپرفسفات تریپل ، نیترات پتاسیم و نیترات کلسیم  همراه با کود مزغی اصلاح و غنی شده فوق می تواند موجب افزایش اندازه میوه فلفل دلمه از طریق فعال سازی فتوسنتز و حمل و نقل مواد فتوسنتزی به داخل میوه فلفل شوند.   

محلول پاشی تکامین مکس برای فعال سازی فتوسنتز ، یونی کا 40 و کلسان برای افزایش اندازه و کیفیت میوه فلفل بعد از تشکیل میوه در چند نوبت انجام می شود.

برای تهیه کود های فوق به نمایندگی های شرکت گل سم گرگان و شرکت رها اندیش کاوان مراجعه کنید.

ترجمه از : ارازقلی قرنجیک

کارشناس ارشد زراعت و حفظ نباتات 

صفحه مناسب چاپ پیشنهاد این صفحه از این خبر یک pdf بساز