فروشگاه اینترنتی فایل های مقالات آموزشی کشاورزی

(1) 2 3 4 ... 35 »
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۶/۳/۸ ۱۸:۱۷:۰۸ (492 بار خوانده شده)

عوامل موثر در افزایش تولید محصول ذرت دانه ای و علوفه ای

در شرایط محیطی و اب و هوای مساعد می توان تولید محصول ذرت را به حداکثر معقول افزایش داد.

ادامه | 30909 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۱۲/۳ ۱۷:۱۴:۰۳ (0 بار خوانده شده)

قوه نامیه بذر

انتخاب بذر سالم و دارای کیفیت مطلوب نقش مهمی در تولید گیاهان زراعی و سبزی و صیفی  و غیره دارد. 

ادامه | 3442 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۱۱/۲۲ ۱۶:۳۹:۵۵ (500 بار خوانده شده)

بیماری بوته میری خیار

برخی بیماری های باکتریایی و قارچی سبب بوته میری در بوته های خیارمی شوند.

ادامه | 4011 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۱۰/۱۵ ۲۲:۳۲:۳۱ (1 بار خوانده شده)

ریزش میوه  درخت به

عوامل مختلف ممکن است موجب ریزش گل و میوه های درخت به باوجود ظاهر شدن تعداد زیاد گل روی درخت گردد. 

ادامه | 4925 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۱۰/۷ ۲۲:۳۰:۰۰ (0 بار خوانده شده)

عدم گلدهی و میوه دهی درختان زیتون

برخی از ارقام درختان زیتون گلدهی و میوه دهی ندارند و عوامل مختلف بر عدم گلدهی و میوه دهی درختان زیتون تاثیر می گذارد.

ادامه | 4465 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۹/۲۸ ۱۸:۰۵:۳۱ (0 بار خوانده شده)

ابیاری در خاک های شنی و سبک

بافت شنی ترکیبی  از ذرات ریز و درشت می باشد و این خاک ها ظرفیت کمی در نگهداری اب و عناصر غذایی دارند.

ادامه | 3618 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۹/۱۸ ۱۸:۳۵:۰۰ (0 بار خوانده شده)

ابیاری گندم در مرحله گلدهی

نیاز  ابی گندم تابع تراکم پوشش گیاهی و شرایط اب و هوا می باشد.  نیاز های ابی گندم با توجه به رطوبت ذخیره شده در خاک و بارندگی موثر و راندمان استفاده از اب تغییر می کند.

ادامه | 3895 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۸/۲۷ ۱۶:۱۹:۲۶ (0 بار خوانده شده)

زمان و نحوه پیوند زدن درخت توت  

درخت توت با روش های کاشت بذر ، قلمه  تکثیر می یابد اما متدوال ترین روش تکثیر انجام پیوند جوانه می باشد. 

ادامه | 4269 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۸/۱ ۲۱:۵۵:۲۹ (2 بار خوانده شده)

علل ترکیدن میوه هندوانه

هندوانه به علت  گسترش عمقی و سطحی  ریشه  در خاک ، گیاه مقاوم  به خشکی است و به ابیاری منظم و عمیق  واکنش بسیار خوبی نشان میدهد. 

ادامه | 7131 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۷/۱۶ ۱۹:۱۶:۳۳ (0 بار خوانده شده)

ابیاری باغات در اراضی شیبدار

تامین نیاز ابی گیاه و مدیریت سیستم های ابیاری در شرایط اراضی مسطح وعادی کار مشکلی است اما وقتی ابیاری در اراضی شیبدار انجام شود ؛ استفاده موثر و کارامد از اب ابیاری خیلی مشکل تر می شود. 

ادامه | 4729 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۷/۲ ۱۹:۲۰:۴۲ (1 بار خوانده شده)

گرده افشانی در درختان سیب و تشکیل میوه

بیشتر ارقام درخت سیب برای دریافت گرده به  رقم دیگر درخت سیب  به عنوان گرده دهنده نیاز دارند. 

ادامه | 7688 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۶/۱۹ ۱۶:۵۵:۱۶ (5802 بار خوانده شده)

زرد یا کلروزه شدن برگ های  جوان درختان شلیل و هلو

درختان هلو و شلیل به کمبود اهن حساس هستند و علائم کمبود آهن را به شکل  ابتدا، با کم رنگ شدن بافت بین رگبرگ ها شروع شده و با تشدید کمبود آهن رگبرگ ها سبز هستند؛ امابافت بین رگبرگها زرد می شود . در حالت شدید تمام سطح برگ های جوان زرد شده و در نهایت کناره برگ سوخته و به رنگ قهوه ای در می اید و برگ می ریزد و  زردی به تدریج به برگ های پیر نیز سرایت می کند. وقتی بیشتر برگ درختان هلو و شلیل زرد شود و حتی سبب خشک شدن سرشاخه ها گردد ، محصول و باردهی درختان کاهش می یابد و میوه های تولید شده کوچک و کیفیت خوبی ندارند. 

ادامه | 12498 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۵/۱۰ ۲۰:۰۱:۱۸ (0 بار خوانده شده)

عدم میوه دهی درخت میوه جامون یا جم

درخت میوه جم به نام های جامبولان یا جامون هم شناخته می شود که نام علمی ان Syzygium cumini است. درخت جم یک گیاه همیشه سبز دائمی است که به عنوان گیاه زینتی معطر هم کاشته می شود. 

ادامه | 3684 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۵/۸ ۲۲:۱۴:۰۹ (2815 بار خوانده شده)

معایب استفاده از کود های دامی تازه و نپوسیده

کود دامی  اصلاح ، غنی و کمپوست شده کود با ارزشی است که ضمن اصلاح خواص فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی خاک بیش از 10 عنصر غذایی را نیز در اختیار ریشه گیاهان قرار می دهد. 

ادامه | 5490 کلمه در ادامه متن
فرستنده admin در تاريخ ۱۳۹۵/۴/۲۳ ۲۱:۱۷:۰۵ (3 بار خوانده شده)

دلایل پوکی میوه پسته

شرایط محیطی ، قدرت رویش درخت ، قدرت ریشه دوانی و جذب اب و عناصر غذایی ، تغذیه کامل درخت  بر درصد پوکی میوه پسته تاثیر می گذارند. 

ادامه | 4591 کلمه در ادامه متن