امروز : یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴

افزایش تولید گلدهی ، میوه دهی و کیفیت میوه طالبی و خربزه – قسمت دوم

افزایش تولید گلدهی ، میوه دهی و کیفیت میوه طالبی و خربزه – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 05 آوریل 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 135 بازدید

 

 

محلولپاشی  کود های مایع گل آمین و رایان گل سم در طول مراحل رشد رویشی و زایشی موجب افزایش توان بوته ها در گلدهی و میوه دهی و همچنین برای مقاوم سازی در برابر افات و بیمار یها و تنش های محیطی  می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت دوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *