امروز : سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴

افزایش کیفیت میوه های سیب و گلابی با کود یونی پتاس گل سم – قسمت سوم

افزایش کیفیت میوه های سیب و گلابی با کود یونی پتاس گل سم – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 02 آگوست 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 77 بازدید

 

 

مصرف کود مایع یونی پتاس گل سم در باغات درختان میوه سیب و گلابی از طریق محلولپاشی و آب آبیاری ضمن تقویت درختان در برابر تنش های محیطی موجب افزایش تولید و کیفیت میوه ها نیز می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت چهارم

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت چهارم

تاریخ انتشار : 30 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت سوم

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 30 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت دوم

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 30 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *