امروز : یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴

افزایش کیفیت هویج با کود یونی پتاس گل سم – قسمت اول

تاریخ انتشار : 06 اکتبر 2023

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 170 بازدید

کاربرد  کود یونی پتاس گل سم از طریق محلولپاشی وآب آبیاری موجب بهبودی در کیفیت هویج از نظر اندازه ، وزن ؛ رنگ و ماندگاری آن پس از برداشت می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت چهارم

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت چهارم

تاریخ انتشار : 30 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت سوم

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 30 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت دوم

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 30 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *