امروز : یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴

بهبودی در کیفیت میوه های سیب و گلابی با کود یونی کب گل سم – قسمت سوم

بهبودی در کیفیت میوه های سیب و گلابی با کود یونی کب گل سم – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 02 مه 2025

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 42 بازدید

کاربرد کود مایع یونی کب گل سم در باغات درختان میوه سیب و گلابی ضمن افزایش تولید میوه ،موجب بهبودی در کیفیت میوه ها نیز می گردد.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت دوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *