امروز : چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴

تاثیر کود آلی هیومی کینگ در گل سم در افزایش تولید میوه انار و کیفیت آن- قسمت دوم

تاثیر کود آلی هیومی کینگ در گل سم در افزایش تولید میوه انار و کیفیت آن- قسمت دوم

تاریخ انتشار : 09 مه 2025

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 40 بازدید

کاربرد کود الی هیومی کینگ گل سم از طریق آب آبیاری ضمن افزایش توان درختان انار در تولید میوه و سبب بهبودی در کیفیت میوه آن  نیز می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت دوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *