امروز : دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴

تاثیر کود آلی هیومی کینگ در گل سم در افزایش تولید میوه انار و کیفیت آن- قسمت سوم

تاثیر کود آلی هیومی کینگ در گل سم در افزایش تولید میوه انار و کیفیت آن- قسمت سوم

تاریخ انتشار : 09 مه 2025

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 44 بازدید

 

کاربرد کود الی هیومی کینگ گل سم از طریق آب آبیاری ضمن افزایش توان درختان انار در تولید میوه و سبب بهبودی در کیفیت میوه آن  نیز می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت چهارم

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت چهارم

تاریخ انتشار : 30 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت سوم

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 30 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت دوم

کنترل آفات پیاز به خصوص تریپس پیاز با سموم پارامونت و ابامکتین گل سم – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 30 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *