امروز : یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲

زراعت پیاز و کیفیت غده پیاز – قسمت دوم

زراعت پیاز و کیفیت غده پیاز – قسمت دوم 1

تاریخ انتشار : 03 مارس 2023

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 392 بازدید

 

 

کاربرد تیوسولفات پتاسیم در زراعت پیاز موجب بهبودی در کیفیت غده و افزایش عملکرد آن می شود.

شرکت رهااندیش – کاوان – شرکت گل سم گرگان

پست های مرتبط

کودریزمغذی یونی کمپلکس گل سم برای افزایش تولید غلاف و دانه نخود فرنگی -قسمت سوم 2

کودریزمغذی یونی کمپلکس گل سم برای افزایش تولید غلاف و دانه نخود فرنگی -قسمت سوم

تاریخ انتشار : 01 دسامبر 2023

دیدگـاه : ۰

کودریزمغذی یونی کمپلکس گل سم برای افزایش تولید غلاف و دانه نخود فرنگی -قسمت دوم 3

کودریزمغذی یونی کمپلکس گل سم برای افزایش تولید غلاف و دانه نخود فرنگی -قسمت دوم

تاریخ انتشار : 01 دسامبر 2023

دیدگـاه : ۰

کودریزمغذی یونی کمپلکس گل سم برای افزایش تولید غلاف و دانه نخود فرنگی -قسمت اول 4

کودریزمغذی یونی کمپلکس گل سم برای افزایش تولید غلاف و دانه نخود فرنگی -قسمت اول

تاریخ انتشار : 01 دسامبر 2023

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *