امروز : چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴

کاربرد کودآلی هیومی کینگ مایع گل سم برای افزایش تولید سبزیجات – قسمت سوم

کاربرد کودآلی هیومی کینگ مایع گل سم برای افزایش تولید سبزیجات – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 04 اکتبر 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 72 بازدید

 

استفاده از کودآلی هیومی کینگ مایع گل سم از طریق آب آبیاری موجب فراهم شدن محیط مناسب برای فعالیت ریشه سبزیجات برگی از قبیل کاهو و اسفناج شده و درنتیجه سبب تولید بوته های شاداب و پر برگ با پیچ بزرگ در کاهو می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت دوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *