امروز : شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴

کود مایع یونی گل گلسم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه زیتون – قسمت سوم

کود مایع یونی گل گلسم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه زیتون – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 27 سپتامبر 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 88 بازدید

 

محلولپاشی کود مایع بونی گل گلسم در طول فصل رویش میوه زیتون ضمن افزایش تولید موجب بهبودی در کیفیت میوه زیتون از نظر وزن ، اندازه و روغن می شود .

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت دوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *