امروز : یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴

افزایش کیفیت هویج با کود یونی پتاس گل سم – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 06 اکتبر 2023

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 167 بازدید

 

کاربرد  کود یونی پتاس گل سم از طریق محلولپاشی وآب آبیاری موجب بهبودی در کیفیت هویج از نظر اندازه ، وزن ؛ رنگ و ماندگاری آن پس از برداشت می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

تاثیر قارچکش اوت گل سم در کنترل بیماری های برنج – قسمت چهارم

تاریخ انتشار : 03 جولای 2025

دیدگـاه : ۰

تاثیر قارچکش اوت گل سم در کنترل بیماری های برنج – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 03 جولای 2025

دیدگـاه : ۰

تاثیر قارچکش اوت گل سم در کنترل بیماری های برنج – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 03 جولای 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *