امروز : جمعه ۲۳ شهریور ۱۴۰۳

افزایش تولید گلدهی ، میوه دهی و کیفیت میوه طالبی و خربزه – قسمت سوم

افزایش تولید گلدهی ، میوه دهی و کیفیت میوه طالبی و خربزه – قسمت سوم 1

تاریخ انتشار : 05 آوریل 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 38 بازدید

 

 

محلولپاشی  کود های مایع گل آمین و رایان گل سم در طول مراحل رشد رویشی و زایشی موجب افزایش توان بوته ها در گلدهی و میوه دهی و همچنین برای مقاوم سازی در برابر افات و بیمار یها و تنش های محیطی  می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

کود یونی کب گل سم برای تولید میوه سالم و با کیفیت خرمالو – قسمت سوم 2

کود یونی کب گل سم برای تولید میوه سالم و با کیفیت خرمالو – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 13 سپتامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کود یونی کب گل سم برای تولید میوه سالم و با کیفیت خرمالو – قسمت دوم 3

کود یونی کب گل سم برای تولید میوه سالم و با کیفیت خرمالو – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 13 سپتامبر 2024

دیدگـاه : ۰

کود یونی کب گل سم برای تولید میوه سالم و با کیفیت خرمالو - قسمت اول 4

کود یونی کب گل سم برای تولید میوه سالم و با کیفیت خرمالو – قسمت اول

تاریخ انتشار : 13 سپتامبر 2024

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *