امروز : جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳

افزایش کیفیت میوه های مرکبات با یونی گل گلسم – قسمت اول

افزایش کیفیت میوه های مرکبات با یونی گل گلسم - قسمت اول 1

تاریخ انتشار : 30 آگوست 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 9 بازدید

کود مایع یونی گل گلسم در محلولپاشی در باغات درختان مرکبات سبب افزایش تولید میوه و بهبودی در کیفیت میوه از نظر اندازه ، وزن و آبدار و شیرین شدن می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

افزایش توان بوته های گوجه فرنگی گلخانه در تولید میوه با کود رایان ویونی کب – قسمت سوم 2

افزایش توان بوته های گوجه فرنگی گلخانه در تولید میوه با کود رایان ویونی کب – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 08 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

افزایش توان بوته های گوجه فرنگی گلخانه در تولید میوه با کود رایان ویونی کب – قسمت دوم 3

افزایش توان بوته های گوجه فرنگی گلخانه در تولید میوه با کود رایان ویونی کب – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 08 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

افزایش توان بوته های گوجه فرنگی گلخانه در تولید میوه با کود رایان ویونی کب - قسمت اول 4

افزایش توان بوته های گوجه فرنگی گلخانه در تولید میوه با کود رایان ویونی کب – قسمت اول

تاریخ انتشار : 08 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *