امروز : یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴

افزایش کیفیت میوه های مرکبات با یونی گل گلسم – قسمت سوم

افزایش کیفیت میوه های مرکبات با یونی گل گلسم – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 30 آگوست 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 91 بازدید

 

کود مایع یونی گل گلسم در محلولپاشی در باغات درختان مرکبات سبب افزایش تولید میوه و بهبودی در کیفیت میوه از نظر اندازه ، وزن و آبدار و شیرین شدن می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت دوم

محافظت درختان میوه هسته دار در برابر بیماری های قارچی و باکتری – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *