امروز : سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳

افزایش کیفیت میوه های مرکبات با یونی گل گلسم – قسمت سوم

افزایش کیفیت میوه های مرکبات با یونی گل گلسم – قسمت سوم 1

تاریخ انتشار : 30 آگوست 2024

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 31 بازدید

 

کود مایع یونی گل گلسم در محلولپاشی در باغات درختان مرکبات سبب افزایش تولید میوه و بهبودی در کیفیت میوه از نظر اندازه ، وزن و آبدار و شیرین شدن می شود.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

کودالی کراس انرژی رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت سیب زمینی- قسمت سوم 2

کودالی کراس انرژی رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت سیب زمینی- قسمت سوم

تاریخ انتشار : 14 فوریه 2025

دیدگـاه : ۰

کودالی کراس انرژی رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت سیب زمینی- قسمت دوم 3

کودالی کراس انرژی رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت سیب زمینی- قسمت دوم

تاریخ انتشار : 14 فوریه 2025

دیدگـاه : ۰

کودالی کراس انرژی رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت سیب زمینی- قسمت اول 4

کودالی کراس انرژی رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت سیب زمینی- قسمت اول

تاریخ انتشار : 14 فوریه 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *