امروز : جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴

تاثیر کود الی هیومی کینگ مایع گل سم در افزایش تولید و کیفیت غده سیب زمینی – قسمت اول

تاثیر کود الی هیومی کینگ مایع گل سم در افزایش تولید و کیفیت غده سیب زمینی - قسمت اول 1

تاریخ انتشار : 03 ژانویه 2025

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 36 بازدید

کود آلی هیومی کینگ مایع گل سم محیط مناسب در خاک  برای فعالیت ریشه ها و افزایش وزن و کیفیت غده های سیب زمینی فراهم می کند.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

تاثیر قارچکش اوت گل سم در کنترل بیماری های برنج – قسمت چهارم

تاریخ انتشار : 03 جولای 2025

دیدگـاه : ۰

تاثیر قارچکش اوت گل سم در کنترل بیماری های برنج – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 03 جولای 2025

دیدگـاه : ۰

تاثیر قارچکش اوت گل سم در کنترل بیماری های برنج – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 03 جولای 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *