امروز : جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت اول

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت اول 1

تاریخ انتشار : 22 سپتامبر 2023

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 131 بازدید

کاربرد کود مایع یونی پتاس گل سم از طریق محلولپاشی و آب آبیاری ضمن افزایش تولید می تواند سبب بهبودی در کیفیت میوه موز از نظر اندازه ، وزن و رنگ و طعم گردد.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوان

پست های مرتبط

افزایش توان بوته های گوجه فرنگی گلخانه در تولید میوه با کود رایان ویونی کب – قسمت سوم 2

افزایش توان بوته های گوجه فرنگی گلخانه در تولید میوه با کود رایان ویونی کب – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 08 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

افزایش توان بوته های گوجه فرنگی گلخانه در تولید میوه با کود رایان ویونی کب – قسمت دوم 3

افزایش توان بوته های گوجه فرنگی گلخانه در تولید میوه با کود رایان ویونی کب – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 08 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

افزایش توان بوته های گوجه فرنگی گلخانه در تولید میوه با کود رایان ویونی کب - قسمت اول 4

افزایش توان بوته های گوجه فرنگی گلخانه در تولید میوه با کود رایان ویونی کب – قسمت اول

تاریخ انتشار : 08 نوامبر 2024

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *