امروز : پنج شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت دوم

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت دوم

تاریخ انتشار : 22 سپتامبر 2023

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 325 بازدید

کاربرد کود مایع یونی پتاس گل سم از طریق محلولپاشی و آب آبیاری ضمن افزایش تولید می تواند سبب بهبودی در کیفیت میوه موز از نظر اندازه ، وزن و رنگ و طعم گردد.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوا

پست های مرتبط

مقاوم سازی بوته ای گندم در برابر بیماری پاخوره با کود سولفات منگنز رهااندیش – قسمت چهارم

مقاوم سازی بوته ای گندم در برابر بیماری پاخوره با کود سولفات منگنز رهااندیش – قسمت چهارم

تاریخ انتشار : 02 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

مقاوم سازی بوته ای گندم در برابر بیماری پاخوره با کود سولفات منگنز رهااندیش – قسمت سوم

مقاوم سازی بوته ای گندم در برابر بیماری پاخوره با کود سولفات منگنز رهااندیش – قسمت سوم

تاریخ انتشار : 02 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

مقاوم سازی بوته ای گندم در برابر بیماری پاخوره با کود سولفات منگنز رهااندیش – قسمت دوم

مقاوم سازی بوته ای گندم در برابر بیماری پاخوره با کود سولفات منگنز رهااندیش – قسمت دوم

تاریخ انتشار : 02 اکتبر 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *