امروز : شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت دوم

کاربرد کود یونی پتاس گل سم برای بهبودی در تولید و کیفیت میوه موز- قسمت دوم 1

تاریخ انتشار : 22 سپتامبر 2023

دیدگـاه : ۰

نویسنده : مهندس ارازقلی قرنجیک

بازدید : 271 بازدید

کاربرد کود مایع یونی پتاس گل سم از طریق محلولپاشی و آب آبیاری ضمن افزایش تولید می تواند سبب بهبودی در کیفیت میوه موز از نظر اندازه ، وزن و رنگ و طعم گردد.

شرکت گل سم گرگان – شرکت رهااندیش کاوا

پست های مرتبط

کودالی کراس انرژی رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت سیب زمینی- قسمت سوم 2

کودالی کراس انرژی رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت سیب زمینی- قسمت سوم

تاریخ انتشار : 14 فوریه 2025

دیدگـاه : ۰

کودالی کراس انرژی رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت سیب زمینی- قسمت دوم 3

کودالی کراس انرژی رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت سیب زمینی- قسمت دوم

تاریخ انتشار : 14 فوریه 2025

دیدگـاه : ۰

کودالی کراس انرژی رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت سیب زمینی- قسمت اول 4

کودالی کراس انرژی رهااندیش برای افزایش تولید و کیفیت سیب زمینی- قسمت اول

تاریخ انتشار : 14 فوریه 2025

دیدگـاه : ۰

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *